Η καινούρια σχολική χρονιά ξεκινάει αρχές Οκτωβρίου και τελειώνει τέλη Μαΐου, και αυτό αποτελεί πρόγραμμα σπουδών ενός έτους. Δίνεται η δυνατότητα στους μαθητές να συνεχίσουν και το καλοκαίρι ώστε να δώσουν εξετάσεις τον Νοέμβριο έχοντας ολοκληρώσει δύο σχολικές χρονιές, αλλά σε ένα μόνο έτος. Αυτή η εναλλακτική αποτελεί καλή λύση για όσους ψάχνουν ένα τμήμα εντατικό που να μπορεί να τους προσφέρει ένα πιστοποιητικό σε σχετικά μικρό χρονικό διάστημα.

 

  • Πρώτο έτος: Καλύπτονται τα επίπεδα Α1 , Α2 και Β1.1
  • Δεύτερο έτος: Οι μαθητές μας θα έχουν την δυνατότητα να καλύψουν το επίπεδο Β1.2 και Β2
  • Τρίτο έτος: Ο μαθητής θα καταφέρει να ολοκληρώσει ένα πρόγραμμα σπουδών στο επίπεδο Γ1
  • Τέταρτο έτος: Ο μαθητής ολοκληρώνει το επίπεδο Γ2

Το κέντρο μας επικεντρώνεται στις ανάγκες του κάθε μαθητή και για αυτό το λόγο τα τμήματα μας είναι ολιγομελή. Κάνουμε μαθήματα τόσο πρωινές όσο και απογευματινές και βραδινές ώρες καλύπτοντας έτσι μια μεγάλη γάμα ωραρίων δίνοντας διαφορετικές επιλογές ώστε να μπορεί ο μαθητής να βρει το τμήμα που του ταιριάζει.

 

Τα καινούρια μας τμήματα:

Περίοδος μάθησης Επίπεδα απόκτησης σύμφωνα με το πρωταρχικό τους επίπεδο
Οκτώβριος 2020 – Μάιος 2021
Οκτώβριος 2020 – Νοέμβριος 2021
Φεβρουάριος 2021 – Νοέμβριος 2021
Φεβρουάριος 2021 – Μάιος 2022

Επίσης το κέντρο μας όχι μόνο κάνει μαθήματα δια ζώσης αλλά και μαθήματα εξ αποστάσεως μέσω ειδικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας, σχεδιασμένη ώστε να μπορεί ο μαθητής να παρακολουθήσει ζωντανά το μάθημα σαν να βρίσκετε στην φυσική τάξη.

Επιπλέον ο καθηγητής έχει ψηφιακό πίνακα και την δυνατότητα προβολής οπτικό-ακουστικό υλικό προσραμμένο σε κάθε επίπεδο και μαθητή.

Ακόμα, διατίθεται εκπαιδευτικό υλικό online για την συνεχή προετοιμασία του μαθητή. Προσφέρουμε την ενίσχυση της εκπαιδευτικής διαδικασίας του μαθητή με την πρόσβασή του στο διαδικτυακό φροντιστήριο του Δον Κιχώτη όπου θα έχει στην διάθεσή του ασκήσεις διαφόρων ειδών, δραστηριότητες για να εμπεδώσει γλωσσικά και γραμματικά φαινόμενα που είδε στο μάθημα, επεξηγήσεις, αρχεία επαναλήψεων, οπτικό-ακουστικό υλικό, υλικό προετοιμασίας εξετάσεων κτλπ.