Σπουδές

Στον Δον Κιχώτη σου δίνουμε την δυνατότητα να μάθεις την Ισπανική γλώσσα αποκτώντας και το πιστοποιητικό που σου χρειάζεται. Επικοινώνησε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες!

Φορείς Ισπανικών Πιστοποιητικών

Diplomas de Español como Lengua Extranjera DELE

Πιστοποιητικό DELE (Diploma de Español como Lengua Extranjera) του Instituto Cervantes (επίπεδα Α1 , Α2, Β1, Β2, C1, C2). Αναλαμβάνουμε την προετοιμασία όλων των επιπέδων.

Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας ΚΠΓ

Το ΚΠΓ του ελληνικού Υπουργείου Παιδείας πιστοποιεί το επίπεδο της γλώσσας του υποψηφίου (Α1-Α2, Β1-Β2, C1-C2). Οι εξετάσεις εναρμονίζονται πλήρως με τις αρχές του Κοινού Ευρωπαϊκού Πλαισίου Αναφοράς για τις Γλώσσες (ΚΕΠΑ) του Συμβουλίου της Ευρώπης και είναι αναγνωρισμένες από το ΑΣΕΠ.

Servicio Internacional de Evaluación de la Lengua Española SIELE

Το SIELE είναι ένα καινούργιο πιστοποιητικό που δημιουργήθηκε από το Instituto Cervantes , το Πανεπιστήμιο Nacional Autónoma de México (UNAM), το Πανεπιστήμιο της Salamanca (USAL) και το Πανεπιστήμιο του Buenos Aires (UBA). Είναι ένα πιστοποιητικό που γίνετε ηλεκτρονικά και πιστοποιεί το βαθμό επάρκειας του ενδιαφερόμενου στα επιπεδα από Α1 έως C1.

Ειδικές Προετοιμασίες Σπουδών

Ειδικό Μάθημα Πανελληνίων

Αναλαμβάνουμε την προετοιμασία σας για να πετύχετε στην εξέταση του ειδικού μαθήματος ισπανικών στις Πανελλήνιες ώστε να εισαχθείτε στην Ισπανική Φιλολογία.

Erasmus

Αναλαμβάνουμε την προετοιμασία για την πρακτική άσκηση στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Κινητικότητας Erasmus+ στην Ισπανία. Ενημερώστε μας σε ποια σχολή βρίσκεστε και θα σας βοηθήσουμε με εξειδικευμένο υλικό προετοιμασίας με ειδικούς όρους ώστε να περάστε με επιτυχία τις εξετάσεις σας!

Πανεπιστήμια της Ισπανίας

Θέλετε να σπουδάσετε στην Ισπανία; Θέλετε να κάνετε μεταπτυχιακό και πρέπει να μάθετε την γλώσσα; Επικοινωνήστε μαζί μας.

Διαδικτυακά Μαθήματα

Μένεις μακριά από το κέντρο μας αλλά ακόμα και έτσι δεν θέλεις να χάσεις την ευκαιρία να μάθεις ισπανικά μαζί μας; Σου έχουμε την καλύτερη λύση! Το διαδικτυακό μας φροντιστήριο βρίσκεται εκεί κάνοντας ένα απλό click! Με τους προσωπικούς σου κωδικούς θα μπεις στο τμήμα σου για να παρακολουθήσεις το μάθημα σου σαν να είσαι στην τάξη ,αλλά από το σπίτι σου! Υπάρχουν διαδικτυακές τάξεις προσαρμοσμένες κατάλληλα στις σύγχρονες εκπαιδευτικές απαιτήσεις για όσους επιθυμούν την εξ αποστάσεως διδασκαλία.

 

Μορφές τάξεων

Ιδιαίτερα Μαθήματα

Αν το πρόγραμμά σου δεν σου επιτρέπει να ενταχθείς σε ένα τμήμα, αν οι συνθήκες είναι τόσο περίπλοκες που δεν μπορούμε να βρούμε ένα κατάλληλο τμήμα, υπάρχει και η δυνατότητα να κάνεις ιδιαίτερα μαθήματα. Ημέρες και ώρες; Έλα να το δούμε!

Μάθημα σε Τμήμα

Στα τμήματα μας ο αριθμός των μαθητών δεν ξεπερνά τους 6 . Με αυτό τον τρόπο, δημιουργούνται τμήματα με μαθητές που έχουν κοινούς μαθησιακούς στόχους. Όποιος και να είναι αυτός (απόκτηση πιστοποιητικού, προετοιμασία για Erasmus, ενίσχυση του προφορικού λόγου, κτλπ.) μπορεί να πραγματοποιηθεί με επιτυχία χάρης στον συνεχή έλεγχο των αρμόδιων καθηγητών. Υπάρχουν τμήματα δια ζώσης αλλά και διαδικτυακά