Για τον Δον Κιχώτη

Ως Δον Κιχώτης – Κέντρο Ισπανικής Γλώσσας δραστηριοποιούμαστε στο χώρο εκπαίδευσης της Ισπανικής Γλώσσας από το 2012. Χάρις στο αξιόλογο ανθρώπινο δυναμικό μας, αποτελούμενο από ισπανόφωνους καθηγητές, παραδίδουμε μαθήματα για κάθε επίπεδο σε ολιγομελή τμήματα τόσο σε ενήλικες όσο και σε παιδιά. Μπορείς να μας επισκεφτείς  στον φιλόξενο χώρο μας, ώστε να μας γνωρίσεις και να ενημερωθείς αναλυτικά για το πρόγραμμα σπουδών.
Σε περιμένουμε!

Ισπανοφωνοι Καθηγητές

Θέλεις να αποκτήσεις κάποιο πιστοποιητικό; να πας Erasmus; ένα μεταπτυχιακό ίσως; 

Ό,τι  και να έχεις στο μυαλό σου, στο Δον Κιχώτη θα βρεις την λύση που σου ταιριάζει! Μαθήματα δια ζώσης, διαδικτυακά, σε ολιγομελή τμήματα, ατομικά, κλπ. Αναλαμβάνουμε την προετοιμασία σου! Εσύ μας λες τον στόχο σου και εμείς σε οδηγούμε εκεί! Μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας και θα είμαστε πολύ χαρούμενοι να σε εξυπηρετήσουμε δίνοντας σου όποιες πληροφορίες χρειάζεσαι, για να ξεκινήσεις αυτή την όμορφη γλώσσα.  

 

Πιστοποιητικά Ισπανικών

Γίνε κάτοχος του πιστοποιητικού ισπανικών που επιθυμείς

Online Μαθήματα

Διαδικτυακά μαθήματα με ειδική πλατφόρμα προσαρμοσμένη για όλες τις ανάγκες σου!

Μόνο επιτυχίες!

Έχουμε μεγάλη εμπειρία στην διδασκαλία της Ισπανικής γλώσσας, την μητρική μας γλώσσα! 

Πως ξεκινήσαμε;

Μετά από κάποια χρόνια στον χώρο της εκπαίδευσης, εκεί στις αρχές του 2012 ξεκίνησε να γίνεται πολύ έντονη η ανάγκη μου να δημιουργήσω ένα χώρο που να έχει σκοπό την  προώθηση της ισπανικής γλώσσας και της κουλτούρας  όλου του ισπανόφωνου κόσμου.  Ήθελα να προσφέρω ένα χώρο που να αποτελέσει ένα κομμάτι του χαρακτήρα μου, του είναι μου. Κάπως έτσι αυτή η ιδέα έγινε πράξη και τον Αύγουστο του 2012 γεννήθηκε ο Δον Κιχώτης. Γιατί διάλεξα το όνομα Δον Κιχώτης;; Διότι με μαγεύει ο χαρακτήρας του, η τρέλα του, η δίψα του για ζωή, η φαντασία του και εννοείται το πάθος του! Όπου και να κοιτάξεις σε αυτό τον χώρο θα βρεις ένα κομμάτι της Ισπανίας, το μόνο που σου λείπει λοιπόν είναι να μάθεις μαζί μας αυτή την υπέροχη γλώσσα!

 

Γιατί στο Δον Κιχώτη;

Z

Ισπανόφωνοι Καθηγητές

Μόνο ισπανόφωνοι καθηγητές με μεγάλη εμπειρία στην διδασκαλία της ισπανικής γλώσσας.

Z

Διαδικτυακά Μαθήματα

Μάθε ισπανικά από το σπίτι σου μέσω ειδικής εκπαιδευτικής πλατφόρμας.

Z

Όλα τα επίπεδα

Στο Δον Κιχώτη αναλαμβάνουμε όλα τα επίπεδα και όλα τα πιστοποιητικά! Εσύ μας λες τον στόχο σου, εμείς σε οδηγούμε εκεί!

Z

COVID-19 free

Στο κέντρο μας τηρούμε όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας κατά του COVID-19.

Τι λένε οι μαθητές μας

{

Συνέπεια, οργάνωση, προσαρμοστικότητα με φιλικό περιβάλλον και πάντα δίπλα στις ανάγκες του κάθε μαθητή. Όλα αυτά συντελούν στην επιτυχία που είναι μονόδρομος!!!!!

Μυρτώ

{

Εξαιρετική και στοχευμένη διδασκαλία για την εκμάθηση της γλώσσας μέσω ίντερνετ! Άμεση κατανόηση και εκμάθηση ειδικού λεξιλογίου για επαγγελματίες!

Βικτώρια